header
Heading layer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Neem contact op met

Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons gemakkelijk bellen of het onderstaande contactformulier gebruiken. We kijken uit naar je bericht en zullen er zo snel mogelijk naar verwijzen.

  Veelgestelde vragen

  Human hair extensions zijn strengen menselijk haar die aan het natuurlijke haar worden bevestigd om lengte, volume of kleur te veranderen. Ze bieden een natuurlijke look en een hoogwaardige textuur.

  Onze human hair extensions zijn gemaakt van ethisch verantwoord menselijk haar. We kopen ons haar in bij betrouwbare leveranciers die ervoor zorgen dat het haar afkomstig is van gezonde en ethisch behandelde mensen.

  Human hair extensions bieden een natuurlijkere look, een betere textuur en een grotere verscheidenheid aan stylingopties in vergelijking met synthetische hairextensions. Ze kunnen gekleurd, gestyled en behandeld worden als je eigen haar.

  We bieden een breed scala aan kleuren en lengtes, en ons team staat voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste extensions. We bieden ook kleur- en lengteconsultaties om er zeker van te zijn dat je de perfecte pasvorm krijgt.

  Het aanbrengen en verwijderen van human hair extensions is afhankelijk van het type extensions. We bieden training en instructies voor kappers, om ervoor te zorgen dat de extensions professioneel en voorzichtig worden aangebracht en verwijderd.

  De duurzaamheid van human hair extensions varieert afhankelijk van de verzorging en haargroei van de klant. In de regel gaan human hair extensions van hoge kwaliteit enkele maanden mee voordat ze ververst of vervangen moeten worden.

  Wij adviseren speciale verzorgingsproducten voor human hair extensions om de levensduur te verlengen. Dit zijn onder andere zachte shampoos, conditioners en borstels. Het is ook belangrijk om hitte en chemische
  behandelingen om het haar gezond te houden.

  Wij staan achter de kwaliteit van onze human hair extensions en bieden garantie bij defecten of kwaliteitsproblemen. Neem contact met ons op als u problemen ondervindt met uw extensies.

  Winkelwagen
  Scroll naar boven