header
Heading layer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Ons haar en de oorsprong ervan

Ons haar is volledig gemaakt van echt, Indiaas haar, dat is gesorteerd, gekamd en gebonden (REMIS-Hair) om het best mogelijke resultaat te krijgen.

SHE importeert Indiaas tempelhaar. Indisch haar is het meest geschikt voor Extensions, omdat het qua structuur en samenstelling veel lijkt op Europees haar. Bovendien zijn ze meestal nog maagd. Met intacte schubbenlaag zijn ze een van de meest hoogwaardige haren op de markt.

Duizenden vrouwen en meisjes offeren dagelijks vrijwillig hun haar op in tempels. Ze doen het uit dankbaarheid nadat een wens in vervulling is gegaan of omdat een nieuw hoofdstuk in hun leven is begonnen, bijvoorbeeld na hun huwelijk. Hiermee volgen de hindoes een oude traditie.

Daarna wordt het haar voorzichtig opgestoken en in verschillende kleuren geverfd.

SHE, dat wereldwijd vertegenwoordigd is, biedt een breed scala aan kleuren, verschillende texturen en verschillende lengtes die tegemoet komen aan de behoefte van stylisten aan creativiteit.

Door voortdurend op zoek te gaan naar alleen de allerbeste producten en met meer dan 20 jaar ervaring is SHE in staat om kwaliteit, innovatie en concurrerende prijzen te garanderen en een volledige lijn professionele artikelen aan te bieden.

SHE heeft faam verworven door haar van topkwaliteit aan te bieden tegen betaalbare prijzen met een uitstekende klantenservice.

Vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier!

Winkelwagen
Scroll naar boven